Qoola Qvinnor

Efter långa gråtande timmar i natt, och efter en hemsk känsla av maktlöshet bestämde jag mig att leta efter vad jag kunnat genomföra av lyckade saker jag har åstadkommit med. Kanske sorgen jag lever i just nu försvinner. Jag skall försöka nu i mitt blogg idag testa och berätta för er en del av det positiva jag upplevt den senaste perioden.

Den här stunden tog några svåra timmar innan jag fick bestämma mig för att sitta framför datorn för att skriva till mina svenska läsare att sorgen föder bara sorg!

Mina vänner som följer mig på Facebook  vet att det hemska som drabbar mitt hemland skär i mig som ett kniv dagligen. Även om jag skapade detta företag för att stödja kvinnorna i mitt hemland och skapa något positiv så känner jag mig maktlös. Jag personligen är mycket “handlings människa” allt skall gå till handling och helst fort. Jag vill ha resultat och verkan. Men detta kan jag inte se när det gäller mitt hemland på grund av många externa hemska och onda makter.

Jag vet faktiskt inte varför jag babblar om något som gör mig ledsen fastän min idé varit att kolla runt efter de positiva saker jag gjorde för att gå vidare med dem. Jaaa  Qoola Qvinnor. Visst!

Först vill jag tacka den fantastiska kvinnan Siv Thuresdotter som skapade företags idén Qoola Qvinnor http://www.qoolaqvinnor.se/

och alla de qoola qvinnor som såg upp till mitt företags idé och började stötta mig och dela med sig av tankar och tips.

Sharing is Caring är en fantastisk ideologi för alla som bär kärleken i sitt hjärta och ser det goda i livet genom att dela med sig. Jag har sedan ett tag sedan anslutit mig till detta fantastiska nätverket för att kunna marknadsföra mitt företag hos de som tror på  goda. Det är ingen ide´att gå ut till konkurrenter som vill bara knäcka andra eller att försöka sälja idén hos avundsjuka människor som inte ser det goda hos mig eller min idé. Jag har redan stött på sådana människor och haft bekymmer med deras onda krafter men det låter mig inte backa eller avvika från min fantastiska tanke, som ligger bakom mitt företag. Det är Min kärlek till mitt hemland och landskvinnor som är drivkraften hos mig, vilket ingen kan knäcka!

Vi hade nyligen startat också en grupp qoola qvinnor i Jönköping, vilket ser jag framemot att växa med dem och kunna göra ännu mer aktiva projekt för mina landskvinnor i Syrien. Att det går fort har jag ansett att detta är svårt men på fram marsch är det säkert! Här kommer några bilder från vår första träff i Jönköping.

1460183_545321478891347_832565253_n

1452152_545321512224677_998969042_n

Jag fortsätter idag med lite mer positiva inlägg.. trots allt.. fortsättning följer!

 

 

Share →