bildFacebook, Twitter, Instagram, Linkedin och Youtube och nu bloggar jag. Det finns ju så många vägar och konkurrenter att jag blir galen av vilka val jag ska göra varje gång jag vill dela med mig av något. Jag erkänner att FB var min favvo.
Men nu är jag här och bloggar. Vill testa denna atomsfären för vad den erbjuder för frihet i min egen sida utan kontroll av herr Zuckerberg.
Idag flyttade jag mitt kontor från ett mindre rum i ena ändan av korridoren till ett mkt större rum och ljusare i den motsatta sidan av korridoren. Först installerade mig vid datorn och bara jobbade på. Trotsade lite med mig själv med besluten mellan att tömma kartongerna eller att lägga fram mina egna mackapärer på bordet.
Efter halva dagen kändes det ändå inte riktigt bra så jag började packa upp mina ramar, tavlor och vaser och även blommor. Plötsligt hände det.
Jag började faktiskt gilla min nya plats, speciellt min hörna av blommor och vaser.

Jaaa… Dagen fick mig i alla fall att tänka på en viktig grej.. Det är jag och mina speciella unika saker som skapar plats åt mig på jorden, och inte platsen och marken.
Bifogade bilden är från Syrien/Tartous. Platsen kallas de eviga middagsborden. Jag tänkte på att minnen av springande glada barn runt de borden kan vi ta med oss för evigt men inte själva borden.

Tagged with →  
Share →