99_200
..
Jantelagen !!! nejaaaa.. Jag är inte mycket för den lagen som ni märker, inte för att jag ser ner på andra utan för att jag är mycket säker på mig själv och på vad jag vet och på vad jag gör också. 🙂

När jag säger att Syrfare har det bästa kvalité så menar jag det utan tvekan. Låt mig till exempel presentera tyget som kommer från Syrien.

Bomull och siden av högsta kvalité är vad som utmärker den tygen Syrfare har!
Bomullen anlände till Europa runt Kristi födelse på den väg som senare kallades Sidenvägen som var en sträcka på ungefär 10 000 km som längst. På kameler och packhästar tog resan flera år, även om inte köpmännen följde med på hela resan. Bomullen odlades då i Indien, Mellanöstern och Egypten, men på 800-talet började man även odla på Europeisk jord. Araberna förde med bomullen till Spanien och döpte den till Qutn, som senare blev el cotón på spanska. På 1300-talet importerade den engelska textilstaden Manchester “cotton”

Sidenvägens centrum är Damascus!
991_200

98_200

Tagged with →  
Share →