482454_10151802617748233_229288312_n

Nästan hela min fritid tillbringar jag bärande på HV71  tröja, kläder och andan.

Mina första år i Sverige hånade jag de som sitter framför tv för att se en ishocky match. Jag sade då att jag skulle inte ens titta på den sporten levande även om jag får gratis biljetter.

Nu när sonen älskar den sporten sedan han var 4 år, var jag jämt med honom och knäckte många och ofta mina naglar för att hjälpa honom knyta skorna. Tack och love gör han det själv nu men min tid på kinnarpsarena är 6 dagar i veckan. Trots det så kan inte  mitt leende försvinna en sekond från läpparna.

Jag gillar den sporten för att jag älskar min son, jag avgudar min tid på kinnarpsarena för att jag avgudar de stunder min son blickar riktas mot läktaren för att se om jag ser hans framgång. Det är bästa jag vet av mina tider med barnen att se deras glädje i ögonen. Det glädjer mig verkligen och ge mig ro och frid i livet.

En stolt och glad hockeymamma skriver. 🙂

( på bilden ovan ser ni mig i arenan säljer halvapotten som går till hockey ungdom)

 

 

 

Share →