siv i märta

Huskvarna Välkomnade nästan 30 underbara kvinnliga företagare som nätverket #QoolaQvinnor hade bjudit in till Restaurangen Fenisia för att nätverka och dela med sig av det fina de har under en trevlig kväll med lebanisisk och syrisk buffé.

Glada ansikten och heta, engagerade diskussioner fick alla närvarande företagare vinna en ny kontakt, en kund och varför inte en ny vän. ja kärna ni hos qoolaqvinnor vinner vi ofta vänskap på köpet. Förutom detta så har många företager tagit med sig värdefull priser till visitkort utlottning.

Träffen lockade till sig inte bara företagare utan även nyfikna kvinnor som vill bli inspirerade inför sina framtida planer, politiker som vill höra hur kvinnorna nätverkar och även nya svenskar som vill så gärna komma in i arbetsmarknaden och öppna sina egna företag.

Märta Cortas som är ägarinnan av restaurangen Fenisia har fått berätta för oss om den underbara maten de lagar, vilken hon gör det mesta själv, från grunden. Medan Adiba Saliba berättade för oss om hennes central konditoriet och stan bästa semla  i femte år i rad. Nadja berättade för oss om sin blomsterjouren och hennes tips om att skapa sin eget specialitet för att kunna konkurrera med andra. Klipp-it som har bästa och perfekta hårförlängning i hela Jönköping medan salong Chanelle i Huskvarna har det bästa arbetsflöde och facebook publicering  inklusive fina, unika hårfärgning. Maggi som är konstnär och är ny i Sverige fick en bra respons och snart skall hon ut i arbetsmarknaden, medan Miléva och Sofia från Grandhotell berättade och inspirerade oss om hur de delade på ledarskapet av hotellet.

Vi alla var nöjda och glada när vi lyssnade till Siv Thuresdotter och hennes erfarenhet av att skapa QoolaQvinnor.

Lyckad nätverksträff, middag, och event är en kort kort sammanfattning av vad jag upplevd igår.

Tack alla som gjorde denna kväll möjligt med era vackra leende.

Läs gärna vad #Jmini tidningen har skrivit om oss i länken här:

http://www.jaffarer.se/artikel/22837/coola-kompetenta-kvinnliga-foretagare-traffades/

http://www.jmini.se/nyheter/22838/jonkopings-coolaste-kvinnor-traffades

Till sist vill jag tacka Anna Nilsson som är stylist och bloggare för hennes blogg om Syrfare ´s produkter. Jag är så glad att hon gillade det armbandet hon köpta under kvällen av mig. Läs i hennes blogg här:

http://www.stylinganna.se/2014/05/syrisk-design.html

 

Anna o VeronicaNadjaAnna M

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *