Igår läste jag i Sanna Levelius blogg om kreativitet och funderade lite på de rätta orden om att vara kreativ   http://leveliusblogg.com/2014/04/14/kreativitet/

Äntligen kräver vårt dagliga liv, av oss, att vara kreativa. Kreativa i att överleva är ett måste men oftast lever vi av rutinmässiga instruktioner. Detta är inristad hos oss sedan barndomen och gör livet enklare i många moment. Men om vi vill göra något utöver det normala eller möta en hemskt vind så måste kreativiteten dyka upp. Men hur blir det om vi inte är på ”kreativitets humör”.. Jag tror att kreativiteten kommer fram när vi minst anar om det.

I min webshop har jag importerat några produkter som kvinnorna i Syrien har visat upp för mig och några har jag designat själv och gjort beställning på.

Men eftersom jag inte har så stor erfarenhet av företagandet och försäljningstekniken så har jag inte gått så långt utan bara låtit min välja att stödja styra företagandet.

En dag kontaktade mig en QoolQvinna från nätverket som jag anslöt mig till http://qoolaqvinnor.se/.

Monica Thörnqvist var en  god och kreativ själ som bara dök upp från himmelen. Företaget Bynovember hade tittat runt i min webshop  efter produkter som passar deras företag. De ville även stödja kvinnorna jag själv stödjer genom att göra sin beställning, på en viss modell av virkade blommor, via Syrfare. Bynovember finns på nätet och har sitt fäste i Stockholm

https://sv-se.facebook.com/bynovember2012#!/bynovember2012

Då kom fram idén att jag kan erbjuda kunderna att skrädda sina egna beställningar och inte begränsa sig till de produkter jag har på min webshop. Det är ju mycket bättre för mig och för importen att ta in de varor som efterfrågas av kunden själv.

Och så blev det!

Jag började visa upp alla produkter som kvinnorna i Syrien visar upp för mig även om jag inte ekonomiskt har råd att importera men om någon god själ nappar på så gör de sina egna beställningar som är speciella för dem.

Och så här blir det med vissa orientaliska tyg till en restaurang och strandväskor som kan beställas flera av olika modeller eftersom många som gillade modellen och vill ha sin egen färg. Även en fin allround kjol är på gång.

Så låt din kreativitet blomma även när du vill ha dina egna produkter av Syrfare och låt själen för stödet vara framme i tankarna.

bild 1bild 2121bild (2)

Share →

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *