Idag har jag bestämt mig att hylla några av mina landskvinnor som delar med mig kärleken till målningen och konsten.

Skillnaden mellan mig och dem är att de är experter på målning. De har lärt sig och studerat detta.

Detta är en dröm som jag vill förverkliga någon dag i mitt liv, vilket är att studera konst och måla på riktigt och inte som jag gör idag som andakt för själen och utövar det som hobby.

De fyra nya vänner som jag lärt känna via Facebook, då deras tavlor berört min själ, hade jag kontaktat och beundrat deras vågade känslor och kärleken till konsten. Deras kvinnliga känslor hade de beskrivit i tavlor. Vi blev vänner och jag föreslog att marknadsföra deras tavlor hos Syrfare.

Philppa Sarraf och Souha Chouihne är från Aleppo medan Salam Barhoum och Sahr Alnoaqil bor i Damaskus. Det som är roligt i det hela att de 4 söta kvinnorna har inte känt varandra innan fastän de bor i Syrien idag och har mycket gemensamt, utan de lärt känna varandra genom mig och Syrfare.

Det sista känner jag mig mycket stolt över eftersom jag har kunnat från Sverige knyta fyra underbara själar till varnadra och vara deras gemensamma vän. Så stolt jag är över dem och vill här idag presentera några av deras underbara tavlor. Det finns länkar här nedan om ni vill se ännu mer!

PHSphs4

Souhasouha2

sahr2Sahrahla sham6ahla sham7

 

 

https://sv-se.facebook.com/Syrfare/posts/10151919395878233

http://syrfare.com/konst-salam-barhoum-i-syrien/

http://philippa.vivasyria.com/index.php

Share →

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *