Längtan efter att träffa alla Syrfare´s kvinnor i Syrien och tillbringa julen och nyår med familjen varit så starkt att jag bestämde mig åka utan förvarning. Jag gillar överraskningar och även göra andra glada, vilket jag avslutade 2014-2015 med.

Jag träffade fantastiska kvinnor som jag brukar köpa av dem deras unika och vackra produkter till Syrfare/Sverige.
Jag gick även runt i marknaden både i Aleppo, Homs och Damaskus och lärt känna nya affärskvinnor och underbara damer.
Jag firade julen i Aleppo och nyårsnatten i Tartous medan mina sista dagar där ägnade jag mig åt att planera nya affärsmöten och produkter.

I Damaskus  knöt jag även nya kontakter för framtida affärer. Det var fantastiska 20 dagar mellan 2014 och 2015.

Att gå runt i landet och träffa fattiga folk i krigsdrabbade områden har varit mycket lärorikt, speciellt att jag även mötte hjälporganisationer som är på plats och pratade om hur jag kan hjälpa dem tillsammans med andra exilsyrier från Sverige. Att kunna skicka alla möjliga bidrag som är inte pengar utan kläder, mat, hjälpmedel till sårade och handikappade varit vårt beslut.

Men .. lyckligaste stund jag fick skatta mig med var att hitta själv till mitt första hem i Damaskus där jag föddes och bodde upp till 5 år. I den vackra 5000 år gammal staden i Damaskus, där husen står fortfarande stolta i Bab-Toma och påminner oss om vår unika historia.

För att få er känna en liten doft av en vacker affärs- och glädje skapande resa kommer ni att se några bilder från min resa.

Ps! glöm inte att alltid titta förbi Syrfares facebook sida för att hålla dig uppdaterad om de nya produkter som jag tog med mig hit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share →

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *