Varför Syrfare är mån om sina kunder,  erbjuder därför det bästa kvalité av tillverkningsmaterial. 

  Jag vi informera er idag om den syriska bomull ” cutton” som är ekologisk och vilka många av Syrfares produkter tillverkat av.. ……

Syrien är tvåa i världen produktionen av bomull och den tredje asiatiska i produktionen av ekologisk bomull


Syriens bomull är klassad som en av de finaste bomull i världen på grund av dess höga produktivitet och kvaliteten på sina distinkta fibrer högre avkastning per hektar och Syrien är ett av de första länderna i produktionen som odlas i stora mängder i norra och nordöstra Syrien

Syrien började exportera ekologisk bomull i form av råmaterial av trådar och garn under 2008, för att senare exportera bomull år 2010 till klädfabriker i Nederländerna. Syrien avanserade sig till att exportera bomull till utländska märkesvaror och ekologiska bomull i 18 länder i världen, främst i Europa förutom Kina, Mexiko.

Som ni ser är textil bomull avancerade i Syrien, särskilt i staden Aleppo som historian bekräftar dess kända kvalitet i textilier hantverk.

Hos Syrfare kan du hitta bara fina produkter med bästa material och kan även beställa dina egna produkter och modeller efter din egen smak.

DSC_0383model 6???????????????????????????????

Share →

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *